YLI 50 € TILAUKSET POSTIKULUITTA!
YLI 50 € TILAUKSET POSTIKULUITTA!
Ostoskori 0

Vaihdot ja palautukset

Vääriä tai vahingoittuneita/viallisia tuotteita koskevat valitukset on jätettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetuksessa kadonneiden pakettien osalta kaikki vaatimukset on jätettävä viimeistään 30 päivän kuluttua arvioidusta toimituspäivästä. Mikäli virhe on aiheutunut yrityksemme tai omien yhteistyökumppaneidemme / alihankkijoidemme toiminnasta, korvaamme tuotteen / tuotteiden hinnan toimituskuluineen täysimääräisesti. 

Virheettömien tuotteiden palautusmahdollisuutta emme valitettavasti tarjoa. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden tuotevaihtoon, josta kerrotaan lähemmin alempana.

Muut palautukset 

Väärä osoite: Jos asiakkaan tilauksen yhteydessä antama osoite on kuriirin tai postin mielestä riittämätön, lähetys palautuu meille. Mikäli asiakas haluaa lähetyksen lähetettävän uudelleen toiseen osoitteeseen, vastaa hän itse jälleenlähetyksen kustannuksista, ellei perille toimittamattomuus johdu postin tai kuriiriyrityksen virheellisestä toiminnasta. Mikäli asiakas ei enää halua tilaamaansa lähetystä, korvaamme asiakkaan maksamien tuotteiden hinnan, mutta emme korvaa asiakkaan lähetyskuluja.

Lunastamattomat lähetykset: Asiakas vastaa itse lunastamattomien lähetysten jälleenlähetyksen toimituskuluista.

Tuotevaihdot: Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä meihin, mikäli hän haluaa vaihtaa tuotteen toiseen.

Meillä ei ole myyntivarastoa, joten emme ota vastaan virheettömien tuotteiden palautuksia, koska ne jouduttaisiin parin viikon jälkeen tilan puutteen takia hävittämään. Varsinaisen tuotevaihdon sijaan tarjoamme mahdollisuuden ostaa uudet korvaavat tuotteet omakustannushintaan 50 prosentin alennuksella. Asiakas saa tällöin pitää alkuperäisen tilauksensa tuotteet ja halutessaan lahjoittaa tai myydä ne edelleen. Asiakas maksaa tässä tapauksessa korvaavien tuotteiden postimaksun, ellei uuden tilauksen kokonaisarvo ylitä ilmaiseen toimitukseen oikeuttavaa 50 € yhteissummaa.

Kuljetuksessa vahingoittuneiden tuotteiden osalta pyrimme ensisijaisesti toimittamaan tilalle uudet, korvaavat tuotteet. Mikäli tämä ei ole mahdollista, korvaamme asiakkaan tilauksen hinnan täysimääräisesti.

Ilmeisen vilpillisessä tarkoituksessa tilattuja tuotteita ei hyvitetä tai vaihdeta. Tuotteiden vaihtoa ja palautusta koskevat pyynnöt on osoitettava meille 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.